Over mij 

Wie ben ik?
Ik ben Charlotte Baselmans, 31 jaar oud en woonachtig met mijn vriend en twee poezen van 6 en 7 jaar in Groningen. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met dieren. We haalden onze dieren vaak uit het asiel om ze een tweede, fijn leven te geven. Ik heb liefde voor alle dieren, maar mijn liefde voor katten is het grootst. Naast het knuffelen en de verzorging, sprak het gedrag mij ook altijd al aan; wat is allemaal van invloed op het gedrag en is gedrag bij katten te veranderen? Ik realiseerde mij dat ik er graag meer over wilde leren en heb daarom de opleiding tot kattengedragsdeskundige gevolgd aan de Kattenacademie te Veenendaal. Deze heb ik onlangs in 2021 afgerond. Hier ben ik er achter gekomen dat ik het klantcontact in combinatie met het verbeteren van de situatie voor zowel de mens en de kat erg leuk vind en mijn kennis graag overbreng aan klanten.

Ik krijg van klanten regelmatig terug dat ik een open persoonlijkheid en rustige houding heb, waardoor ze mij gemakkelijk in vertrouwen nemen. Daarnaast breng ik mijn adviezen eerlijk en discreet uit.  

Ervaring
Al enige jaren heb ik ervaring op het gebied van kattenoppas aan huis en het voeren van adviesgesprekken en  gedragsconsulten. Sinds dit jaar ben ik begonnen als kattentrimster na mijn opleiding afgerond te hebben.

Naast mijn liefde voor katten, vind ik -zoals hierboven beschreven- klantcontact ook erg belangrijk. Vanuit mijn andere werk als Casemanager Dementie heb ik ervaring met het op de juiste manier bejegenen van klanten. Deze ervaring komt voor mij goed van pas tijdens de gedragsconsulten.

Visie
Door middel van adviezen kennis overdragen aan de klant om gedrag om te buigen naar gewenst gedrag of de leefomgeving aan te passen, om het welzijn van de kat te vergroten.


Waarden

  • Professionaliteit
  • Eerlijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Zorgvuldigheid Deskundigheid
Kattenstreken is aangesloten bij Kattengedragstherapeuten.nl