Over mij 

Wie ben ik?
Ik ben Charlotte Baselmans en woonachtig met mijn vriend, hond en twee poezen in Groningen. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met dieren. We haalden onze dieren vaak uit het asiel om ze een tweede, fijn leven te geven. Ik heb liefde voor alle dieren, maar mijn liefde voor katten is het grootst. Naast het knuffelen en de verzorging, sprak het gedrag mij ook altijd al aan; wat is allemaal van invloed op het gedrag en is gedrag bij katten te veranderen? Ik realiseerde mij dat ik er graag meer over wilde leren en heb daarom de opleiding tot kattengedragsdeskundige gevolgd aan de Kattenacademie te Veenendaal. Deze heb ik in 2021 afgerond. Hier ben ik er achter gekomen dat ik het klantcontact in combinatie met het verbeteren van de situatie voor zowel de mens en de kat erg leuk vind en mijn kennis graag overbreng aan klanten.

Ik krijg van klanten regelmatig terug dat ik een open persoonlijkheid en rustige houding heb, waardoor ze mij gemakkelijk in vertrouwen nemen. Daarnaast breng ik mijn adviezen eerlijk en discreet uit.  

Ervaring

Al enige jaren heb ik ervaring op het gebied van kattenoppas aan huis en het voeren van adviesgesprekken en  gedragsconsulten. Daarnaast trim ik enkele jaren.


Naast mijn liefde voor katten, vind ik -zoals hierboven beschreven- klantcontact ook erg belangrijk. Vanuit mijn andere werk als Casemanager Dementie heb ik ervaring met het op de juiste manier bejegenen van mensen. Deze ervaring komt voor mij goed van pas tijdens de gedragsconsulten.

Visie

Door middel van adviezen kennis overdragen aan de klant om gedrag om te buigen naar gewenst gedrag of de leefomgeving aan te passen, om het welzijn van de kat te vergroten.


Waarden

  • Professionaliteit
  • Eerlijkheid
  • Betrouwbaarheid
  • Zorgvuldigheid Deskundigheid

Kattenstreken is aangesloten bij Kattengedragstherapeuten.nl